Palvelumme

Valjasta omat supervoimat käyttöösi meidän supervoimiemme avulla

Supervoimat.net-tiimi yhdistää tiedolla johtamisen tarinallistamiseen, tarinan ja datan strategiseen markkinointiviestintään sekä jatkuvan kehittämisen tuloksen kasvattamiseen. Valitse valmis supervoimien kombo, joka sopii juuri sinun yrityksellesi! Voimme myös räätälöidä tarpeiden mukaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Ratkaisutimanttimme luo menestystä Tiedolla, Tarinalla, Toiminnalla ja Tuloksella

Haluatko virittää digitaalisen ostamisen ja löydettävyyden huippuunsa? Etkö erotu kilpailijoista? Tarvitsetko konseptointia tai tuotekehitystä? Oletko luomassa uutta tai lanseeraamassa kohdetta? Tarvitsetko elämyksellistä palvelumuotoilua? Haluatko luoda menestyvän, tiedolla johdetun matkailuyrityksen?

Kruununjalokivemme yrityksesi supervoimien valjastamiseen on Ratkaisutimantti-menetelmä, jolloin yrityksen liiketoimintaa rakennetaan kaikkien neljän tiimiläisen toimesta. Toimintamme perustana on aina sinun yrityksesi voimauttaminen, omien supervoimiesi käyttöönottaminen. Palvelumme perustuu tiedolla johdettuun huolelliseen, monialaiseen kartoitukseen ja analyysiin sekä tarkkoihin kohdekohtaisiin suunnitelmiin. Toimintaamme ohjaa myös aina koulutus, valmennamme sinut tekemään ja toimimaan. 

Muista myös! Aina voit käyttää timantistamme myös vain yhtä tai kahta sivua. Me haluamme palvella sinua tilanteesi mukaan, vastata tarpeisiisi.

Ja kuten supernaiset ja -miehet toimivat: palvelu viedään niin halutessasi aina maaliin asti eli suunnitelmat myös toteutetaan ”avaimet käteen” periaatteella. Mitä tarkoitamme Avaimet käteen periaatteella? Luomme seurattavat mittarit, ydintarinan, tarinalliset elämykset, rakennamme varausjärjestelmäsi, toteutamme markkinointikampanjasi, kilpailutamme sopimuksesi ja autamme sinua seuraamaan tuloksia reaaliaikaisesti.

Ratkaisutimantin modulit:

TIETO

Ratkaisutimanttimme toteuttaminen lähtee aina liikkeelle tiedosta.

Tämä vaihe sisältää esimerkiksi seuraavat modulit:

– Tuottojohtaminen (Revenue Management) 
– HoReCa-alan järjestelmien kartoitus ja käyttöönotto (PMS, POS)
– Jakelukanavakonsultointi
– Softaintegraatiot
– Markkinakartoitus, ja -analyysi
– Palveluiden ja tuotteiden analysointi
– Asiakaskartoitus ja analyysi
– Myyntiennuste ja budjetti
– BMC-liiketoimintamalli -mittarit

Lue viimeisin blogi tuottojohtamisesta >>

TARINA

Tarina on ratkaisutimanttimme yksi tärkeimmistä tekijöistä. Matkailuyritys tarvitsee tänä päivänä elämyksellisen ydintarinan koko toiminnan lähtökohdaksi.

Tämä vaihe sisältää esimerkiksi seuraavat modulit:

– Tarinastartti / Yrityksen ydintarina
– Tarinapolku / Palvelu tarinaksi
– Tarina Tilassa / Palveluympäristön tarinallistaminen

Lue viimeisin blogi tarinallistamisesta >>

TOIMINTA

Ratkaisutimanttimme tässä vaiheessa viedään suunnitelmat käytäntöön. Ilman käytännön tekoja ei synny tulosta.

Tämä vaihe sisältää esimerkiksi seuraavat modulit:

– Markkinointistrategia
– Vuosikello
– Kampanjasuunnittelu 
– Mainontamateriaalin toteutus
– Brändin muotoilu, hallinta ja kirkastaminen 
– Web development
– Kanavahallinta
– Mainonnan mittarit

Lue viimeisin blogi strategisesta markkinointisuunnittelusta >>

TULOS

Ratkaisutimantti kiteytyy lopulta aina tuloksen tekemiseen. Tuloksen tekemistä tuetaan esimerkiksi tulosremonteilla.

Tämä vaihe sisältää esimerkiksi seuraavat modulit:

-Tulosremontit, tuloslaskelman jokaisen rivin läpikäynti, paras mahdollinen tulos
– Hankinta-analyysi ja kilpailutukset
– Mittarit ja tulostavoitteet
– Tuotteistus, reseptiikka, myyntikatteet, hävikki, ansaintalogiikka konseptoinnin ja tuotteistuksen jokaisessa vaiheessa
– Liikepaikkahankinta
– Rekrytointi / headhunting

Lue viimeisin blogi tuloksen tekemisestä >>

Aloita nyt!

Tiedolla Timantiksi – kartoitus, analyysi ja askelmerkit mittareineen supervoimien valjastamiseen 6000 euroa +alv. 24%, neljän asiantuntijan voimat.

Optimoi tulot ja tee tulosta tiedolla

Kun päätöksenteko perustuu tietoon, on pohja tuloksekkaalle toiminnalle vankempi. Kun haasteiden keskellä tulee toimintaa sopeuttaa tilanteen mukaan, on tärkeää tietää missä ollaan ja miten lähdetään toimintaa resurssiviisaasti muuttamaan tuloksekkaaseen suuntaan. “Knowing what we now know.”

Tieto ohjaa sitä, mistä liiketoiminnan suunnasta löytyy nopeimmin tulosta tuottava ratkaisu. Esim: tuotteista, hinnoittelusta, markkinoinnista tai kuluista. Tulokset parhaimmillaan jopa +60 % kasvua edellisen vuoden liikevaihtoon. Tulosremontilla monista pienistä säästöistä suuri säästö.

alk. 2400 € (alv. 0)

Pyydä tarjous >>

 

Tarinallista, mittaa ja tee tulosta​​​

Kun opit johtamaan tarinaasi tiedolla, saat yrityksesi liiketoiminnasta enemmän irti. Näin hyödynnät tarinaa entistä enemmän myynnin työvälineenä ja rakennat tarinallistettuja palvelukokemuksia asiakaslähtöisesti.
Ydintarinan rakentamisessa voit hyödyntää tietoa. Kun tunnistat mikä asiakkaita kiinnostaa yrityksesi toiminnassa, voit rakentaa yrityksesi erottumista näistä lähtökohdista. Vahvistat sitä mikä jo toimii, seuraat kehitystä reaaliaikaisesti sekä johdat liiketoimintaasi kestävästi ennakoimalla tulevia tarpeita tiedon pohjalta oikein asetettujen mittareiden avulla.

alk. 2400 € (alv. 0)

Pyydä tarjous >>

 

kanavahallinta hotelli tiedolla johtaminen

Tiedolla johtaminen arjessa – näin valjastat kanavat  myynnin moottoreiksi

Kartoitamme tiesi läpi kanavaviidakon käymällä läpi käyttämäsi jakelu-, markkinointi- ja somekanavat sekä niiden ja oman järjestelmänne tuottaman datan. Luomme yrityksellesi tiekartan ja askelmerkit mahdollisimman tehokkaaseen digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin. Määrittelemme mittarit yrityksesi tehokkaaseen tiedolla johtamiseen.
Markkinatutkimuksessa käytetään hyväksi Benchmarking Alliancen palveluita, yrityksesi omia tietoja, tilanteen mukaan muita ulkoisia tietolähteitä sekä niin halutessasi perehdytetään myös maailman parhaan kanavanhallintajärjestelmä Siteminderin käyttöön.

alk. 2400 € (alv. 0)

Pyydä tarjous >>

 

tarinankerronta markkinointi matkailu

Tarina matkailumarkkinoinnin erottumisen supervoimana

Ilman tarinaa ei ole erottumista eikä tekemisessä fokusta, sitä kuuluisaa punaista lankaa.

Mutta pelkkä tarina ei riitä. Se pitää myös viedä käytännön toimenpiteiksi niin tuotteistamisen, palvelumuotoilun kuin markkinointiviestinnän tasolla.
Tässä avuksesi tulevat tiimimme supervoimat Anne (tarinallistaja) ja Anni (strategisen matkailumarkkinoinnin tekijä).

alk. 2400 € (alv. 0)

Pyydä tarjous >>

 

matkailun tiedolla johtaminen

Supervoimina lisäarvo ja ansaintalogiikka

Kartoitetaan viestintäsi ja tuotteistuksesi erottautumistekijät markkinoinnin sekä ansaintalogiikan näkökulmasta. Käymme läpi mm. tuotteet ja reseptiikka / myyntikatteet, kilpailutukset, myynnin mittarit ja budjetointi, asiakasmateriaalit ja infot, markkinointimateriaalin toteutus, kanavat.
Kun tuotteesi/palvelusi tuottavat asiakkaalle lisäarvoa sekä sinulle selkeän ansaintalogiikan, on liiketoimintasi vahvemmalla pohjalla.
Toiminnan jokaisessa vaiheessa arvioidaan säästöt ja optimaalinen toiminta. Näin tulos on paras mahdollinen, tarvittaessa tehdään erikseen tulosremontti.

alk. 2400 € (alv. 0)

Pyydä tarjous >>

 

Tarinallista resurssiviisaasti ja tee lisämyyntiä tarinalla. 

Yrityksen toiminnan tarinallistamisen ei tarvitse tarkoittaaa valtavia investointeja. Voit rakentaa asiakkaillesi elämykset myös resurssiviisaasti ja ottaa hyödyn irti kaikista olemassa olevista resursseistasi. Tarinallistaja ja tuloksen tekijä auttavat sinua tuunaamaan tuotteesi tämän hetken asiakasryhmien kysyntään. Autamme sinua näkemään myös sen, miten voit tehdä lisämyyntiä tarinasi avulla.
Hankinta-analyysit, kilpailutukset ja tulosremontti tarinan mukaan kun toiminnalla on jo hyvä pohja ja halutaan ottaa seuraavat askeleet.

alk. 2400 € (alv. 0)

Pyydä tarjous >>

 

innovaatioseteli matkailuyritykselle

Business Finlandin Innovaatioseteli matkailuyritykselle

Innovaatioseteli (6 200 €) on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Meiltä matkailun tiedolla johtamisen supertiimistä löytyy asiantuntija-apua ketterään tuotekehitykseen.