tiedolla johtamisen ansaintalogiikka

Syksyn tuulien keskellä siirrymme pikku hiljaa kohti uutta normaalia. Mitä opimme pandemia-ajasta ja miten hyödynnämme tätä tietoa tulevaisuudessa? Miten rakennamme parempaa huomista yrittäjille, asiakkaille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille? Miten vaikutat seuraavan sadonkorjuun runsauteen?

 


matkailun ansaintalogiikka Tarja Kivilahti Supervoimat

Tiedolla johtamisen ansaintalogiikka -menetelmä keskittyy palvelualan pitkäjännitteiseen ja vastuulliseen kehittämiseen ja johtamiseen. Työn lähtökohtana ovat yrityksen omat tiedot, joiden avulla tehdään analyysi. Sen jälkeen mietitään kehitystoimenpiteet ja sopivat työkalut niiden toteuttamiseen. Tämä työ on kuin oman viljelysmaan hoitamista. Tällä työllä lannoitat maan ja saat kasvulle parhaan mahdollisen alustan.


tiedolla johdettu ansaintalogiikka

Kun lähdet liikkeelle nykytila-analyysistä, tiedät missä olet nyt. Käy läpi yrityksesi tuloslaskelmat ja raportit. Mitä niiden luvut sinulle kertovat? Mitä avainlukuja ja mittareita sinulla on käytössä ja miten niitä seurataan: päivittäin, viikoittain, kuukausittain vai vuosittain? Toteuta hankinta-analyysi, eli onko tarvetta kilpailuttaa toimittajia ja neuvotella sopimuksia uusiksi? Hyödynnätkö järjestelmiä ja niiden antamaa tietoa liiketoiminnassa tehokkaasti? Ovatko tuotteesi ja palvelusi sellaisia, että asiakkaasi haluavat ostaa juuri niitä? Ja ovatko ne ansaintalogiikan kautta sellaisia, joita haluat myydä tehdäksesi tulosta? Miten tavoitat asiakkaasi kustannustehokkaasti myynnin ja markkinoinnin avulla? Onko henkilöstön osaaminen edelleen linjassa tekemisen kanssa? Vai onko tarpeita koulutukseen tai rekrytointiin?


Kun olet selvillä siitä missä tällä hetkellä olet, voimme lähteä yhdessä rakentamaan kehityssuunnitelmaa kohti parempaa tulosta kuudella stepillä:

Tunne markkinat
Tunne tuotteet ja palvelut
Tunne asiakkaat
Tunne kanavat
Ennakoi / ennusta / budjetoi
Hinnoittele oikein

 

Käännä katseesi aurinkoon ja katso ihaillen miten uusi sato kasvaa. On aika niittää sitä, mitä on kylvetty. Nyt voit nauttia tiedon ja ansainnan kautta rakennetun työn tuomista iloista.

Supervoimien Tarja Kivilahti ja Hanna Lak kertovat mielellään enemmän >>

Tuloksellisin terveisin,

Tarja

Tarja Kivilahti vastaa Supervoimat.net-tiimin TULOS-työstä, eli resurssiviisaasta tuotteistuksesta, ansaintalogiikan ja lisäarvon metsästyksestä sekä tulosremonteista. 

Avainsanat: , , , , ,