kulunsäästöt matkailu tulosremontti

Me Supervoimissa esitimme yhteisen uuden vuoden toiveen, että pandemia sulaisi pois kevään lumien mukana.

Vaikka niin kävisikin, olemme silti vielä pitkään matkailussa tilanteessa, jossa yritysten on mietittävä bisneksen kulurakennetta entistä tarkemmin. Oletko miettinyt sitä, miten voit säästää kuluissa ilman että se näkyy asiakkaallesi? Miten voit säästää kulisseissa niin, että henkilökunnan vähentäminen ei ole ainoa vaihtoehto?


matkailu kulunsäästöt resurssit

Useista pienistä säästöistä voit saada aikaan isot säästöt. Tulosremontti tarkoittaa tuloslaskelman jokaisen kulurivin läpikäyntiä. Hankinta-analyysilla, kilpailutuksilla ja toiminnan järkeistämisellä voit saada aikaan pysyviä säästöjä.

Kevätpurot ovat metsässä ihania. Bisneksen näkökulmasta on kuitenkin huono juttu, jos rahaa juoksee kuluihin, jotka eivät tuota.

Nyt on hyvä käyttää aikaa kehittämiseen, jos se vain suinkin on mahdollista. Moni onkin jo tuotteistanut ja tuunannut olemassa olevia tuotteita kotimaanmatkailijan tarpeita vastaamaan. Mieti tarkasti mitä kotimainen matkailija on valmis ostamaan ja mihin hintaan? Ja miten tuotteet rakennetaan niin, että ansaintalogiikka säilyy ja tuotteet ovat kannattavia?


supervoimat.net tulosremontit

Nyt on aika pysähtyä miettimään kaikkea tekemistä ja omia tuotteita ja palveluita. Pienistä puroista koituu usein yllättäen iso säästö. 

Tee tuotekohtainen ”tuloslaskelma” uusien tuotteiden osalta, mitä kotimainen matkailija on valmis ostamaan ja millä hinnalla tuo tuote on vielä kannattavaa myydä. Jos ei ole kannattavaa, älä tee. Laita itsellesi ja tekemiselle liiketoimintasi tulosta tukevat rajat. 

Valmistaudu myös siihen, että saat tarjolle tarvittaessa nopeastikin myös kansainväliselle matkailijalle suunnatut tuotteet. Ehkäpä tuo uuden vuoden toive toteutuu nopeammin kuin arvaammekaan ja aurinko vielä paistaa ”risukasaan”. Ja on jälleen uuden kasvun aika.

Ulkopuolista apua on tarjolla. Meillä Supervoimissa minä tarjoan yrityksille tulosremontteja. Autan sinua luottamuksella ja kokemuksella tervehdyttämään liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää >> 

Parempaa uutta vuotta toivottaen,

Tarja

Avainsanat: , , , ,