Yli vuosi pandemian epävarmuutta ja vuoristorataa matkailualaa koskevien rajoitusten kanssa näyttää vihdoin helpottavan – ainakin kesäksi. Kotimaan matkailun odotetaan ylittävän viime vuoden tulokset ja samaan aikaan rajojen avautuessa hiipii epäilys. Lähtevätkö suomalaiset kuitenkin etelän rannoille ja kaupunkeihin? Jäävätkö terassimme tyhjiksi? Milloin kansainväliset asiakkaat palaavat Suomeen?

Lähdettekö yrityksessänne kesään mutulla – musta tuntuu – vaiko mätillä – mä tiedän asenteella?

 


Tulevaa ei kukaan voi varmaksi ennustaa ja tilanteet tulevat varmasti muuttumaan myös jatkossa valtavasti. On kuitenkin eri asia arvailla, meneekö kaikilla yhtä hyvin tai yhtä huonosti, kun alan trendejä voidaan seurata ja mitata lähes reaaliaikaisesti.

Benchmarking Alliancen matkailutrendien avulla yritykset pysyvät elpymisessä ajantasaisessa tiedossa ja trendissä kiinni.

Seurannan käynnistäminen on helppoa ja päivittäin aikaa menee vain muutamia minuutteja – paitsi silloin, kun analyysit ohjaavat toimenpiteisiin kuten pitääkin. Kesäkuussa palvelun aloittanut uusi asiakas kertoi, että oli lyhyen opastuksen jälkeen todennut palvelun olevan helppokäyttöinen ja hänen päässeen palvelun kanssa hyvin liikkeelle. He olivat jo ryhtyneet käytännön toimenpiteisiin heti ensimmäisen raportin nähtyään.

Kasarmintorin kesä -terassikeidas Helsingissä on ottanut myös Benchmarking Alliance -ravintolatrendit käyttöön kaikkien ravintolayrittäjien osalta.


Aina analyysit eivät johda toimenpiteisiin vaan osoittavat, että toiminta on juuri sillä tasolla kuin sen kuuluukin olla. Palvelun avulla voidaan todentaa kuitenkin heti, kun trendi poikkeaa halutusta suunnasta ja valitun vertailuryhmän tasosta.

Benchmarking Alliancen palvelun päivätrendit ovat ensimmäinen askel tiedolla johtamiseen sekä jatkuvan mittaamisen väline. Kun tunnette yrityksenne omat avainluvut ja näette, miten ala kehittyy rinnalla, teette parempia päätöksiä kestävän liiketoiminnan varmistamiseksi.
Aurinko paistaa terassille, jossa ovat teidän asiakkaanne. Heidät, jotka tuottavat yrityksellenne tulosta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten Supervoimat saadaan liikkeelle ja toimimaan myös sinun yrityksesi parhaaksi >>

Iloisin juhannusterveisin,

Hanna

Tiimimme Hanna Lak vastaa Benchmarking Alliancen päivätrendipalvelusta Suomessa. Hän opastaa mielellään, miten otatte hyödyn irti markkinatiedoista ja etenette seuraavalle tiedon portaalle. Saatte liiketoiminnastasi enemmän tulosta tekemällä niitä tekoja, joita kannattaakin tehdä!

Avainsanat: , , , , , , , , ,